We mogen weer skiën!

Het was even afzien! Natuurlijk was het skiën op de borstelbaan een aardig alternatief maar met alle beperkende maatregelen misten we ook hier de echte wintersport sfeer.

Twee reizen hebben we moeten annuleren. Veel werk, maar gelukkig alles financieel keurig kunnen afwikkelen. Laten we het gauw vergeten en ons focussen op de vele mooie reizen die we nog mogen organiseren.

Deze eerste reis na Corona zal ongetwijfeld een heel speciale worden. Voor sommigen is het misschien wel twee jaar geleden dat ze geskied hebben. Voor anderen misschien de eerste vakantie in lange tijd. Zeker is wel dat we hier allemaal heel erg op zaten te wachten!

We verwachten tegen die tijd met nog weinig beperkende maatregelen om te moeten gaan. De meesten van ons zullen een vaccinatie gehad hebben of hebben eerder al Corona opgelopen waardoor ze voldoende anti stoffen zullen hebben. Er wordt momenteel in Tirol wel gesproken of de apres ski wellicht in andere vorm zou moeten. Voor ons maakt dat eigenlijk niets uit, wij proosten gewoon op weer een nieuwe mooie ski-dag en onze gezondheid bij of in ons eigen hotel (is nog lekker goedkoop ook!)