Clubreis 2023

Sankt Anton am Arlberg 2023

Traditioneel begint het seizoen op een borstelbaan begin september. Van september tot maart kun je enorm veel techniek leren, bij-leren of bij-schaven. Uiteindelijk doel is natuurlijk wel dat je de geleerde technieken ook wel gaat toepassen. Wat is dan leuker om dit met een heleboel enthousiaste skiërs tegelijk te doen?

bij de informatie- en kennismakingsavond waren de zitplaatsen al gauw uitverkocht. Het was echt bommetje vol. De vaste deelnemers kwamen zeker niet voor de informatie. Feit was wel dat het erg laat geworden is…

We hadden er weer een heel seizoen op moeten we konden niet wachten!

De reis

De bus keurig op tijd en met een grote ski-bak achterop ruim voldoende ruimte voor de enorme hoeveelheid bagage.

De chauffeurs volledig verbaasd dat alles zo lekker relaxed verliep. Totdat we dan op de grote snelweg reden. Verschrikt hoorden ze van onze beruchte ‘bus bingo’. Het uitdelen van drank en eten, het schrikbeeld van een buschauffeur. Uiteindelijk moesten zij er ook om lachen, het is voornamelijk lol.

Aankomst in Pettneu am Arlberg

Voordat je het weet ben je dan alweer in Arlberg.

Skipassen waren tijdens de kennismakingsavond al uitgedeeld. Waar de een nog even een broodje ging eten bij de bakker vlak onder het hotel wist de ander niet hoe snel hij/zij zich moet omkleden om de pistes te bedwingen.

Na de reis van Huizen naar Pettneu. Na de eerste ski-dag. Het eerste gezamenlijke diner en alle stress is weg. We zijn op wintersport! Ontspanning door inspanning!

Reisbegeleiding en ski lessen

Als organisatieteam zorgen we dat de organisatie van de reis soepel verloopt. Hiernaast verzorgen we de ski lessen.

Voor steeds meer nevenactiviteiten zoals een avond met live muziek, spelletjes avond of de apres ski melden zich enthousiaste organisatoren. Een grote dank aan ieder die ook afgelopen jaar hierin weer heeft bijgedragen. Een grote verscheidenheid in karakters, beroepen maar iedereen met één grote passie, wintersport.

Base Camp – Sankt Anton
Groepsfoto 2023 (het kan niet altijd mooi weer zijn)

Sneeuw, regen en zon

Het was weer een bijzondere week.

Zoals het hoort tijdens wintersport. Sneeuw en zon. Nieuw dit jaar regen!

Bij een mooi verhaal hoort ook iets extreems. Zit je volledig aan de andere kant van het mega grote skigebied begint het te regenen.. Iets hoger dus natte sneeuw. Onweer.. de liften worden stilgezet. Een barre tocht terug (met een volle ski bus) en maar verder met de apres ski.

We blijven kinderen

Samen lunchen

Onze vaste luch-date maken we bij Griabli

Met mooi weer buiten, bij slecht weer binnen. Gereserveerde tafels, goed eten en perfecte bediening.

Alsof je bij vrienden langs komt. Altijd een vriendelijke ontvangst en kom je hier na een jaar terug dan nog wordt je herkend.

Restaurant Griabli in Sant Anton

Vakantiegeluk

Wat is vakantiegeluk?

Strand, zon, sneeuw, inspannen, ontspannen?

Ons model is het vriendschapsmodel! Voor de sleutel naar het vakantiegeluk hebben wij een vakantiegelukscan ontwikkeld. De vakantiegelukscan genereert een uniek en persoonlijk vakantiegelukprofiel. Kom eens een keer langs op de Wolfskamer en we maken samen een persoonlijk profiel.