Clubreis 2015

Sankt Anton 2015

Voor de tweede keer naar Sankt Anton am Arlberg, hoe zouden we het succes van 2014 kunnen overtreffen.
Nou het is gelukt! Tot zaterdag alle dagen prachtig mooi weer en goede temperaturen. Een super gezellige groep zowel tijdens als na het skiën en zonder ongelukken naar huis, het was weer een droom week.

Ski safari

De eerste drie dagen oefenden we vooral onze skitechniek met een aantal ‘gewone’ ski lessen, waarna we dit konden toepassen met een safari door het hele ski gebied. Voor alle skigroepen is er een mooie tocht gemaakt van Sankt Anton naar Lech. De iets rustiger skiënde groepen hebben een stukje langer in de bus gezeten om ook te genieten van de allermooiste pisten in Zurs en Lech.

lunch_panorama_restaurant
Lunch met een geweldig uitzicht
wilbert_met_bord
We zoeken onze grenzen op

Apres ski

De apres ski clinics hebben we rustig opgebouwd. De eerste dag zijn we rustig begonnen in Anton Bar in Sankt Anton. Lekker relaxed lounch apres ski. Serieuzer werd het in de Krazy Kangaruh waarna we volledig de tent op zijn kop hebben gezet bij Griabli met een verzonnen verjaardagsfeestje!

blauwe_shirts
Apres ski bij Griabli

groepsfoto_2015
Groepsfoto 2015

Arlberg Off Piste

Sankt Anton am Arlberg is vooral geliefd bij avontuurlijke skiërs voor zijn vele mogelijkheden buiten de bestaande pistes. Met Roderik en Wiardi welke zeer goed bekend zijn in Arlberg hebben we dan ook dagelijks bijzonder mooie tourtochten gemaakt.

Een van de mooiste routes was dit jaar de Hintere Rendl.
Waar de start boven bij Riffle2 er zeer steil uitziet en je echt even een keer moet slikken alvorens je over de rand springt komen we uit in een prachtig dal waar we spelend met de natuur naar beneden skiën. Met het bereiken van een stuwmeertje komt nog een pittige buckelpiste waarna we over een bospaadje aankomen bij een gezellige berghut

start_off_piste_clinic
Klaar voor een mooie tour

Wolfskamer Rausch 2015

De traditionele afsluiting van een mooie skiweek is natuurlijk een wedstrijd. In traditie met Arlberg (Der Weiße Rausch) racen we van Kapall naar het eindpunt van de Nassereislift.
De route kan door de atleten zelf worden bepaald, alleen start en eindpunt zijn bepaald. Natuurlijk skiet iedereen in zijn eigen leeftijdscategorie.
Natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen maar evengoed is er weer fanatiek gestreden om de eeuwige eer en glorie.
De snelste deelnemer Heino van Poelgeest is geëerd met een fles(je) champagne en een Wiener schnitzel.