Clubreis 2017

Hola! Worden de bussen nu steeds kleiner of nemen we echt steeds meer mee.
Ouderwets Tetris! Ongelofelijk maar vader en zoon buschauffeur kregen alles in de bus.
Met de eerste borrel in de bus achter de kiezen was het al gauw weer een klein feestje. Ons rijdend Casino had voor iedereen prijs en zonder dat we er erg in hadden was het al na twaalven en mochten de ogen even dicht. Met de eerste zonnestralen kwam ook gelijk onze eindbestemming in zicht. Arlberg – en de glimlach wilde niet meer van ons gezicht.

Zomervakantie met sneeuw

Zomers warm weer. Te blauwe luchten maar nog prima sneeuw.
Even wennen de eerste dagen aan de sneeuwhopen in het dal maar na een aantal extra lesjes begon dit nog leuk te worden ook. Zelfs het weer begon te wennen, elke dag volop zon en aangenaam van temperatuur. ’s Middags buiten met korte mouwen aan de apres ski.

Zomers warm in maart
Zomers warm in maart
Langlaufen?
Langlaufen?

Apres ski

Naast het zeer uitgebreide skigebied bied Sankt Anton zeer veel verleiding om te lang en te veel te feesten. Mooserwirt valt niet over te slaan. Het valt niet uit te leggen, het is er waardeloos zeggen ze zelf, maar Anton bezoeken zonder Mooserwirt is echt niet mogelijk.

Mooserwirt
Groepsfoto 2017
Groepsfoto 2017

On top of the world

Adembenemend, de Valuga geeft een prachtig uitzicht over Arlberg. Helaas mag je het laatste stukje niet meer met de ski’s, maar meer dan de moeite waard om even van dit uitzicht te genieten.

Valuga
Valuga

Genoten

Het was weer een onvergetelijke week!

Op een klein ongelukje van Arthur na, waar hij slechts een blauw oog aan over hield (paste wel mooi bij de blauwe lucht) zijn we weer met een bom-volle bus retour Huizen terug gekeerd. Wederom een jaartje trainen op de plastic matten en voor we het weten zien we al onze vrienden wee terug.

Tot volgend jaar
Tot volgend jaar