Inschrijven

Inschrijven

Teneinde zoveel mogelijk kosten te sparen proberen we de meeste  correspondentie over het internet te doen. Inschrijven voor een reis kun je met ons online inschrijfformulier. Stuur het ingevulde inschrijfformulier naar info@skiclubreizen.nl

Indien je gezamenlijk inschrijft kun je dit aangeven bij “wil een kamer delen met“. Voor de tweede of meerdere perso(o)n(en) dient na verzending nogmaals een formulier ingevuld te worden. Heb je een speciaal dieet of is er iets dat je niet in het formulier kwijt kunt kun je dit invullen  onder “zijn er nog zaken waarmee wij rekening moeten houden“.

Zodra je inschrijving door ons is ontvangen en behandeld ontvang je een persoonlijk antwoord.

De aanbetaling van €200,00 dient direct (na 30 september) overgemaakt te worden. Uiterlijk 01 februari 2024 dient de volledige reissom betaald te zijn.

Reis- en annuleringsverzekering

Een reisverzekering houdt rekening met wellicht hogere medische  kosten in het buitenland. Let op bij wintersportvakanties dat we vaak  veel extra waardevolle zaken meenemen welke (meestal) niet standaard  zijn meeverzekerd en waarvoor dus een uitgebreidere verzekering nodig is.

tip: bij de doorlopende reisverzekering van de Nederlandse Ski Vereniging (NskiV)  valt ook het skiën buiten de piste binnen de dekking!

Over de annuleringsverzekering is nog wel eens wat onduidelijkheid.
Natuurlijk is het niet zo dat je ‘gewoon’ je reissom retour krijgt met  een annuleringsverzekering. Er moet aantoonbaar een zeer goede reden  zijn, welke is beschreven in de voorwaarden van deze verzekering  alvorens je ook maar iets van deze verzekering retour krijgt. Indien je  tijdens de vakantie nu een blessure oploopt of een andere reden hebt waardoor je je vakantie moet afbreken dan kun je ook op deze verzekering  een beroep doen. Mocht je meerdere keren per jaar op reis gaan dan is  het de moeite waard om eens over een doorlopende reis- en of  annuleringsverzekering na te denken. Uit ervaring raden we aan polis- en  telefoonnummers bij je te dragen!

Ook wij hebben na je inschrijving onze verplichtingen. Wij moeten ruim voor vertrek een aantal rekeningen betalen. De bus betalen we meestal eind oktober, de aanbetaling voor het hotel eind december, de skipassen ongeveer 4 weken voor vertrek.

Mocht je kort voor vertrek toch willen  annuleren moeten we je voor teruggave van je volledige reissom doorverwijzen naar je annuleringsverzekering. De kosten voor annulering welke ons niet aangerekend worden krijg je natuurlijk gewoon retour.