Contact

Wie zijn wij?

Skiclubreizen.nl is ontstaan uit de vele verzoeken welke wij kregen van onze cursisten welke een alternatief zochten voor alle skireizen welke reeds aangeboden werden. We zijn in 2004 gestart met onze eerste reis voor 73 deelnemers.
In tegenstelling tot alle commerciële organisaties in binnen en buitenland organiseren wij van kennismakingsavond tot reünie alles zelf. Wij geven zelf de skilessen en clinic’s waardoor we kleine groepen en kwaliteit kunnen garanderen.
Al onze leraren zijn volledig gediplomeerde professionals. De prijzen van onze reizen zijn eerlijk, de prijzen zijn inclusief reserveringskosten, hotel halfpension, vervoer per luxe touringcar, skilessen, activiteiten, reisbegeleiding en een aandenken.

Wij hebben geen winstoogmerk.

Organisatie

We hebben een vaste groep leraren welke samen de organisatie van de skireizen verzorgen. Afhankelijk van de aanmeldingen die we voor de reizen krijgen kunnen we ons team uitbreiden met een aantal zeer enthousiaste en zeer ervaren ski leraren.

De algemene organisatie wordt verzorgd door Wiardi.


Contact

Als het even kan wachten, bij voorkeur per mail, je krijgt zo snel mogelijk antwoord of we bellen je indien gewenst terug.

mail: info@skiclubreizen.nl
telefoon: +31 633827005

Postadres:
Skiclubreizen.nl
Stratenmakerhof 1
1825 CX, Alkmaar

Ons organisatie team

wiardi
Wiardi
ruud
Rudi
marijke
Marijke