Clubreis 2014

Sankt Anton 2014

Met een super gezellige kennismakingsavond in gedachte kwamen we aan in een zomers Sankt Anton am Arlberg. De afgelopen week is er een geweldige dump sneeuw gevallen, dus ondanks de zomerse temperaturen in het dorp, zeer goede ski pistes. Met de aankomst van de bus vroeg in Arlberg werd er gelijk een begin gemaakt met wat een fantastische week zou gaan worden.
Iedereen nogmaals bedankt voor jullie bijdragen in de sportiviteit en gezelligheid!

Wolfskamer Rausch 2014

In goede traditie sluiten we de week af met een race. In Sankt Anton wordt dit traditioneel gedaan met “Der Weiße Rausch”. Exlusief voor onze deelnemers is er in 2014 nu de eerste Wolfskamer Rausch georganiseerd. Vanaf de top van Kapall zo snel mogelijk na een massastart naar de finish bij Gampen.

rausch_1
Start Wolfskamer Rausch 2014

Live concert

Apres ski in Sankt Anton is wereld beroemd en overal zijn de bekende gelegenheden omschreven. Griabli staat nergens in dit rijtje maar had mede speciaal voor ons een geweldige avond georganiseerd. Een vriendengroep oude rockers, aangevuld met een geweldige zangeres noemen zich zelf de ‘Griabli Band’. Het twee uur durend live concert met allerlei evergreens in hun eigen versie was echt top.
In de pauze hadden we nog een houthakkers event. In twee teams zo snel mogelijk door een boomstam zagen. En dan te bedenken dat het pas maandag was…

Griabli band aangevuld met Henk, Roderik en Johnny

Dijenklets avond

In een overvol programma hebben we toch ook gemeend onze eigen talentenjacht te moeten organiseren. Wolfskamer got talent, de dijenklets editie was geboren! De geheel niet vakkundige jury, bestaande uit Marijke, Monique en Lydia zaten eerste rang bij de meest originele dijenkletser koppels. Wellicht de drank, misschien het enthousiasme maar bij een volgende editie moeten we toch nog eens uitleggen waar de dijen nu werkelijk zitten….

dijenklets_1
Dijenkletsavond

groepsfoto_2014
Groepsfoto 2014

Der Weiße Ring

In goede traditie is de woensdag gereserveerd voor de safari. Alle groepen zijn gestart in Sankt Anton en hebben via Stuben, Zurs en Lech de beroemde Weiße Ring geskied. Een geweldige ervaring door het mooie landschap met bijzonder plezierige pistes. Om de ronde te voltooien is een kleine wandeling door Lech nodig. Natuurlijk konden we hotel Alte Post hierin niet overslaan.

klas_2014
Gezellige safari groep

Geheel gesloopt, maar met een geweldig goed gevoel, is iedereen veilig aangekomen in de Mooserwirt voor een mooie afsluiting in de meest bekende apres ski gelegenheid ter wereld.
moos_2014
Apres ski bij Moosserwirt

Hotel Alpina

Verscholen achter de dorpsstraat van Petneu, stijl tegen de berg op, maar meer dan geweldig, hotel Alpina! Ook mede het mooie weer (en ongetwijfeld de gratis drankjes) hier buiten dagelijks een gezellig samen zijn. Een zeer uitgebreid ontbijt, een heerlijk diner met het nagercht van het buffet aangevuld met onbeperkte drankjes. Het was onvergetelijk!