Reizen

Clubreis 2021 Sankt Anton am Arlberg

Wanneer: van zaterdag 20 tot en met zaterdag 27 maart 2021

Met onze luxe bus vertrekken we vrijdagavond 19 maart 2021 vanuit Huizen vanaf de parkeerplaats boven bij de Wolfskamer. Zaterdag ochtend wordt je ontvangen met ontbijt, ligt je skipas klaar en kan je (als je wilt) gelijk de piste op!
8 dagen skiën in het grootste, meest uitdagende en een van de populairste skigebieden van Oostenrijk. De terugreis is zaterdag 27 maart na het diner. Ook deze zaterdag kan er dus de hele dag geskied worden. De bus zal zondagochtend 28 maart vroeg in de morgen weer in Huizen aankomen.

Mocht je nog twijfels hebben vraag het niet ons, vraag het de deelnemers van voorgaande jaren!
Wil je meer informatie stuur ons een mail en we nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact op.

De skigebieden van Sankt Anton, Zürs, Lech en Warth zijn allen met elkaar verbonden tot het grootste skigebied van Oostenrijk, Ski Arlberg. Ons doel is een week skiën in een van de mooiste en meest uitdagende skigebieden van Oostenrijk, niet alleen lekker skiën maar ook veel gezelligheid en bovenal een hartstikke leuke week beleven. Relatief korte reistijd, een geweldig, all inclusive hotel arrangement met ski depot aan de piste. Het zal je ook deze week aan niets ontbreken!

Nieuw in seizoen 2019/2020 is de gehele nieuwe gondel die de oude Schindlergratbahn vervangt. Hoewel een van onze favorieten qua uitzicht, verwachten we minder wachten en meer skiën!

Hotel Alpina

Hotel Alpina

Hotel Alpina

Hotel Alpina ligt in het dorpje Pettneu am Arlberg vlak naast Sankt Anton. Praktisch voor het hotel stopt de skibus waar je op je normale schoenen kunt opstappen.
Alpina heeft een bijzonder goede keuken en een zeer gezellige ruimte om ’s middags of ’s avonds nog even wat te drinken. Voor de liefhebbers biedt dit hotel ook een zeer mooie wellness.

In 2018 is bij Alpina de eerste verdieping volledig gerenoveerd. In 2019 zal ook de tweede verdieping volledig gerenoveerd zijn.

Alle koffie, thee, vruchtensappen, frisdranken, bier en wijn zijn bij het hotel inbegrepen (all inclusive)!

Ski depot aan de piste

Niets oncomfortabeler dan om op je skischoenen naar of van de piste te moeten lopen. Je krijgt bij deze reis een ski depot direct aan de piste zodat je relaxed op je schoenen van en naar de piste kan.

Kennismakings avond en reünie

kennismakingsavond

Presentatie tijdens kennismakingsavond

Voorafgaand aan ons vertrek houden we een kennismakingsavond. Tijdens de kennismakingsavond nemen we het programma voor de week door, geven wat praktische tips en kunnen we elkaar alvast een beetje kennismaken. Mocht je bij de kennismakingsavond niet aanwezig kunnen zijn kun je de informatie na deze avond op de website nalezen. De reünie volgt ongeveer twee weken na onze terugkomst. Tijdens de reünie draaien we de gemonteerde videobeelden, afgewisseld met alle digitale foto’s.

Activiteiten

Elke dag is er een volledig dag- en avondprogramma waar je naar keus aan deel kunt nemen. Het programma is op een centrale plaats in het hotel terug te vinden. Tevens is er op vaste tijden, op een vaste plaats iemand van de organisatie aanspreekbaar voor vragen of boeken van extra lessen of clinics.
Skiles ontvang je van onze Nederlands talig en volledig gediplomeerde (Staatlich en Landes) leraren.
Na een korte afdaling waarmee we de niveaus indelen ga je verder met een groepje op je eigen ski niveau. Tijdens de eerste dagen helpen we je met je algemene skivaardigheden en je gebiedskennis. Hierna kun je specifieke ski vaardigheden bij ons trainen zoals freeride, buckels etc. Kortom, je zult je niet hoeven te vervelen!

Mooserwirt

Mooserwirt

Wat mag je van het hotel verwachten?

 • * luxe hotel***(*)
 • * zeer uitgebreid ontbijtbuffet
 • * inclusief smakelijke snacks in de middag bij de apres ski
 • * onbeperkt koffie, thee, vruchtensappen, bier en wijn in het hotel (gratis dus!)
 • * bijzonder goed diner met keuze menu en ‘toetjes-buffet’
 • * gratis high speed WLan in het hotel
 • * wellness met sauna

Deze zeer complete reis kost €1219,00

Compleet betekend bij ons o.a.

 • * 7 overnachtingen met 3/4 pension in een luxe hotel
 • * alle drankjes in het hotel zijn bij de prijs inbegrepen (tot 22.00 uur)
 • * 6 daagse skipas voor het hele skigebied in Arlberg
 • * 7 dagen luxe ski en schoenen depot direct aan de piste
 • * royal Class bus retour Huizen – Pettneu (2 chauffeurs)
 • * kennismakingsavond en reünie
 • * inclusief 3 dagdelen ski-les
 • * diverse activiteiten
 • * entertainment en reisbegeleiding

Verlenging skipas:
Uitbreiding van je standaard skipas is mogelijk voor zowel de aankomst dag als de vertrek dag en kost €38,00 per dag extra.

Eigen vervoer:
Indien je toch liever met eigen vervoer reist dan mag je €80,00 van de reissom in mindering brengen.

Eénpersoonskamer:
Zeer beperkt beschikbaar hebben we enkele eenpersoonskamers tot onze beschikking. De meerprijs hiervoor is €100,00

Niet alle éénpersoonskamers kunnen we in hotel Alpina boeken. Alle faciliteiten van het hotel kunnen worden gebruikt. Afhankelijk van de beschikbaarheid boeken we enkele kamers in het direct naastgelegen pension.

Inschrijven

Inschrijven kan alléén online via de website of via de mail. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Zo hebben we je recente gegevens. Mocht dit problemen geven kun je je wensen en gegevens ook per mail doorgeven. Ben je al eerder met ons mee geweest en zijn je gegevens ongewijzigd volstaat een aanmelding per mail.