Reizen

Clubreis 2025 Sankt Anton am Arlberg

Met onze luxe bus vertrekken we ontspannen zaterdag in de vroege avond van zaterdag 22 maart 2025 vanuit Huizen vanaf de parkeerplaats boven bij de Wolfskamer. Zondag ochtend even een ontbijtje, ontvang je gelijk een skipas en kan je de piste op!
7 dagen skiën in het grootste, meest uitdagende en een van de populairste skigebieden van Oostenrijk. De terugreis is zondag ochtend 30 maart na het ontbijt.

Geen vertrekstress, rustig pakken en vertrekken op zaterdag, geen verkeersstress onderweg. Ontspannen vertrek vanuit Oostenrijk na een nacht goed slapen en een stevig ontbijt.

Mocht je nog twijfels hebben vraag het niet ons, vraag het de deelnemers van voorgaande jaren!
Wil je meer informatie stuur ons een mail en we nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact op.

De skigebieden van Sankt Anton, Zürs, Lech en Warth zijn allen met elkaar verbonden tot het grootste skigebied van Oostenrijk, Ski Arlberg. Ons doel is een week skiën in een van de mooiste en meest uitdagende skigebieden van Oostenrijk, niet alleen lekker skiën maar ook veel gezelligheid en bovenal een hartstikke leuke week beleven. Relatief korte reistijd, een geweldig, all inclusive hotel arrangement met ski depot aan de piste. Het zal je ook deze week aan niets ontbreken!

In 2024 zijn er weer een aantal liften vernieuwd. In Stuben tref je een volledig nieuwe gondel waarmee ook dit leuke stukje Arlberg veel toegankelijker wordt.

Hotel Alpina

Hotel Alpina
Hotel Alpina

Hotel Alpina ligt in het dorpje Pettneu am Arlberg vlak naast Sankt Anton. Praktisch voor het hotel stopt de skibus waar je op je normale schoenen kunt opstappen.
Alpina heeft een bijzonder goede keuken en een zeer gezellige ruimte om ’s middags of ’s avonds nog even wat te drinken. Voor de liefhebbers biedt dit hotel ook een zeer mooie wellness.

Hotel Alpina is in 2022 volledig gerenoveerd.

Alle koffie, thee, vruchtensappen, frisdranken, bier en wijn zijn bij het hotel inbegrepen (all inclusive)!

Ski depot aan de piste

Niets oncomfortabeler dan om op je skischoenen naar of van de piste te moeten lopen. Je krijgt bij deze reis een ski en schoenen depot direct aan de piste zodat je relaxed op je loop-schoenen van en naar de piste kan.

Kennismakings avond en reünie

kennismakingsavond
Presentatie tijdens kennismakingsavond

Voorafgaand aan ons vertrek houden we een kennismakingsavond. Tijdens de kennismakingsavond nemen we het programma voor de week door, geven wat praktische tips en kunnen we elkaar alvast een beetje kennismaken. Mocht je bij de kennismakingsavond niet aanwezig kunnen zijn kun je de informatie na deze avond op de website nalezen. De reünie volgt ongeveer twee weken na onze terugkomst. Tijdens de reünie draaien we de gemonteerde videobeelden, afgewisseld met alle digitale foto’s.

Maak je eerste afdaling dit jaar in Arlberg alvast virtueel

Ski alvast deze 360 graden virtuele afdaling naar Lech.

Gebruik de pijltjes op de button links boven, of op een mobiel apparaat gewoon bewegen met je vinger en kijk eens rustig om je heen. (jammer van de muziek)

VR tour Ski Arlberg

Activiteiten

Naar verwachting zullen we met een groep van ongeveer 50 deelnemers afreizen. Om je zo snel mogelijk kennis te laten maken met iedereen is er elke dag een volledig dag- en avondprogramma waar je naar keus aan deel kunt nemen. Het programma is op een centrale plaats in het hotel terug te vinden. Tevens is er op vaste tijden, op een vaste plaats iemand van de organisatie aanspreekbaar voor vragen of boeken van extra lessen of clinics.

Skiles ontvang je van onze Nederlands talig en volledig Oostenrijks gediplomeerde leraren. Leraren die zeer goed bekend zijn in het gebied en waarvan enkele hier ook werken of gewerkt hebben als ski leraar.
Na een korte afdaling waarmee we de niveaus indelen ga je verder met een groepje op je eigen ski niveau. Tijdens de eerste dagen helpen we je met je algemene skivaardigheden en je gebiedskennis. Hierna kun je specifieke ski vaardigheden bij ons trainen zoals freeride, buckels etc. Kortom, je zult je niet hoeven te vervelen!

Mooserwirt
Mooserwirt

Wat mag je van het hotel verwachten?

 • * luxe hotel***(*)
 • * zeer uitgebreid ontbijtbuffet
 • * inclusief smakelijke snacks in de middag bij de apres ski
 • * onbeperkt koffie, thee, vruchtensappen, bier en wijn in het hotel (gratis dus!)
 • * bijzonder goed diner met keuze menu en ’toetjes-buffet’
 • * gratis high speed WLan in het hotel
 • * wellness met sauna

Deze zeer complete reis kost €1600,00-1650,00 (definitieve prijs in september bekend)

Compleet betekend bij ons o.a.

 • * 7 overnachtingen met 3/4 pension in een luxe hotel
 • * alle drankjes in het hotel zijn bij de prijs inbegrepen (tot 22.00 uur)
 • * 7 daagse skipas voor het hele skigebied in Arlberg
 • * 7 dagen luxe ski en schoenen depot direct aan de piste
 • * royal Class bus retour Huizen – Pettneu (2 chauffeurs)
 • * kennismakingsavond en reünie
 • * inclusief 3 dagdelen ski-les
 • * diverse activiteiten
 • * entertainment en reisbegeleiding

Eigen vervoer:
Indien je toch liever met eigen vervoer reist dan mag je €80,00 van de reissom in mindering brengen.

Eénpersoonskamer:
Zeer beperkt beschikbaar hebben we enkele eenpersoonskamers tot onze beschikking. De meerprijs hiervoor is €100,00 (allen reeds volgeboekt)

Niet iedereen die een eenpersoonskamer boekt krijgt deze kamer ook daadwerkelijk in hotel Alpina. Afhankelijk van de beschikbaarheid boeken we enkele kamers in het direct naastgelegen pension. Alle faciliteiten van het hotel kunnen natuurlijk wel worden gebruikt.

Leeftijdskorting:

Ben je geboren in of voor 1961 dan kom je in aanmerking voor kleine leeftijdskorting op je skipas. (bedrag bekend vanaf september 2024)

Ben je geboren voor 1951 dan kom je in aanmerking voor een grote leeftijdskorting op je skipas. (bedrag bekend vanaf september 2024)

Inschrijven

Inschrijven kan alléén via het formulier wat je kunt downloaden via de website. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Zo hebben we je recente gegevens. Mocht dit problemen geven kun je je wensen en gegevens ook per mail doorgeven. Ben je al eerder met ons mee geweest en zijn je gegevens ongewijzigd volstaat een aanmelding per mail.

Na je inschrijving ontvang je een bevestiging en de rekening voor de reis. Deze rekening is opgesplitst in een aanbetaling van €200,00 die direct (na 30 september) betaald moet worden en het restant van de reissom dat voor 01 februari betaald moet worden.