Clubreis 2019

Sankt Anton am Arlgberg 2019

Terug in Anton!
Er zijn in Europa heel veel mooie skigebieden. Ben je echter een keer in Anton geweest wil je terug. Het gebied, de atmosfeer, het comfort…

Zonder gesleep van je skiuitrusting, relaxed op je wandelschoenen naar het ski depot aan de piste en direct instappen in een gondel lift. Na het skiën lekker een ‘all-inn’ biertje en hapje. Met een beetje geluk nog in de zon ook. Beter zal het niet worden….

De reis

Als gebruikelijk te weinig bagageruimte in de bus (of nemen we nog steeds te veel mee?). Verder altijd perfecte en prettige bussen. Dit jaar eens een leuke afwisseling met een vrouwelijke chauffeur.

Onze ludieke bus-bingo is niet alleen een leuk tijdverdrijf maar zorgt ook gelijk dat we allemaal aan een hapje en drankje komen. Dit jaar gesponsord door PLUS supermarkt uit Naarden.

Rond twaalven dan even de ogen dicht en dan wakker worden in Oostenrijk! Klein oponthoudje doordat we aangehouden werden door de Autobahnpolizei bij de tunnel maar na het betalen van de boete voor het nemen van de verkeerde rij waren we al snel in Arberg!

De skilessen

De aankomst dag is altijd even een beetje wennen aan de sneeuw. Op zondag na de groepsfoto snel een niveau indeling gemaakt en verder genieten!

Iedereen op eigen niveau gezellig onderweg en nog wat bij-leren ook. De leraar kiest de route, uitdagend of juist behoudend en helpt je met je vertrouwen door je te wijzen op verbeter punten.

Elke les zijn we geëindigd bij Griabli waar voor iedereen vooraf al gereserveerd was en je verder goed aan je tafel bediend wordt (we zijn natuurlijk wel in Arlberg, comfort is een keuze)

Techniek lessen

Steilhang

Voor degenen die ’s middags nog verder willen hebben we elke middag op maat gemaakte clinic’s aangeboden. Terrein, buckels of aangepaste techniek lessen. Met de condities van de pistes van dit jaar was echt alles mogelijk. Super leuk om te zien hoe grenzen verlegd werden!

Wat groeit er hier nu in de bomen?
Groepsfoto 2019

De safari

De verwachtingen voor de safari lagen erg hoog dit jaar. Met zo veel inschrijvingen was het een beetje last minute improviseren om op elke groep een leraar te krijgen.

Ik denk dat echt iedereen aan het einde van de lange safari-dag compleet tevreden ‘gesloopt’ was. Een top dag met top weer, leuke tochten en stoere verhalen.

Biertje?

Afsluiting in de Moos

Niet het beste bier, niet de beste muziek wel de allergrootste feest-tent. De Mooserwirt mogen we niet missen. Als afsluiter van de safari even gek doen in de Moos. Bier, vliegende herten, Jägermeister (stiekem meegenomen) doen echt een heel jaar hard werken vergeten.

Nog leuker was de terug tocht! Nog even een korte steile piste. Interessant met iets te veel alcohol. Gelukkig zijn er dan nog altijd de taxi’s om je enigszins veilig terug te brengen.

Gefinisht!

Apres-ski feest

Na een werkelijk top week die echt omgevlogen was terug in Nederland nog een leuk Apres-ski feestje om alle herinneringen weer op te halen. Genieten van de foto’s en video’s en maar hopen dat het zomerseizoen weer gauw voorbij is.

Genieten met een hoofdletter G.

Het is hier weer fantastisch!