Clubreis 2012

Clubreis Mayerhofen 2012

Binnen de kortste keren uitverkocht gingen we vol verwachting naar Ramsau.
In Ramsau aangekomen hebben we nog even een behoorlijke dump sneeuw over ons heen gehad, waarna het voorjaar echt begonnen was. Strak blauw, fantastische sneeuwcondities en heerlijke temperaturen.
Onze speelgronden waren geopend!

Ramsauerhof

Keurig op tijd voor het ontbijt kwam de bus op zaterdag aan in Ramsau. Na snel uitladen van de bagage was het uitgebreide ontbijt een zeer warm welkom.
’s Avonds in buffet vorm een salade, soep en een keuze menu geserveerd aan tafel.
Ideale ligging met de skibus voor de deur en korte reistijd naar Mayrhofen of Zell am Ziller.
Hoewel de bar in het hotel best wat groter had gemogen is er niet minder drank door genuttigd. Martin, we komen graag terug!

skiclubreizen_bushalte_bij_hotel
Bushalte voor het Ramsauerhof

Activiteiten

Een beetje indrinken tijdens de apres ski en tijdens de avond door met het volgende feestnummer.
Succesnummers van vorige jaren zoals een Yeti avond, hebben we natuurlijk gewoon herhaald.
Nieuw hadden we een oud Oostenrijks spelletje opgedoken, het skistok-ringsteken. Geblindoekt en aangemoedigd door een menigte een skistok door een klein ringetje steken bleek toch weer lastiger te zijn dan het er in eerste instantie uit zag.

skiclubreizen_apres_ski_2012
Apres ski

Kennismakings avond en reünie

Gezien de busmaatschappij altijd mopperd over de hoeveelheid van onze bagage hadden we in samenwerking met MK Ski Service en Vos Ski en Casuals een mooie grote tas op wielen te vergeven aan alle deelnemers. Of het nu aan dit aandenken lag of aan de gezelligheid, de opkomst van de kennismakingsavond was top.

skiclubreizen_groepsfoto_2012
Groepsfoto 2012

Lessen en clinics

Na de eerste ‘vrije ‘zaterdag begonnen de lessen zondag bij de Horbergbaan in Mayrhofen met een snelle indeling aan de hand van even voorskien. In de middag naar keus een clinic op maat.
Dagelijks is er voor de groepen gewisseld van leraar. Niet alleen leuk zodat we iedereen leerden kennen maar ook leerzaam door een andere invalshoek.

De safari, waarin we de hele dag over of rond de pistes door het gebied heen cruzden, ging voor de meeste groepen bij schitterende condities over Zell am Ziller, Gerloß en Koningsleiten.

skiclubreizen_voorskien_2012
Indeling van de skiklassen

De afsluiting van de lessen en clinics waren natuurlijk de Gasterennen. Bijzonder mooi om het verschil in controle en houding  te zien tussen het voorskiën en deze afsluiting.

Kampioenen 2012

2e Wolfskamer Kampioenschap Lawine Pieper Zoeken:
1e plaats: Team o.l.v Chris

Gasterennen:
1e plaats junioren: Jip
1e plaats senioren heren: Hans
1e plaats senioren dames: Nicole

skiclubreizen_hans_gasterennen
1e plaats Gasterennen