Online inschrijfformulier

Inschrijfformulier

Voor de Wolfskamer Clubreis van 26 maart tot en met 3 april 2022 kun je je inschrijven door onderstaand formulier geheel in te vullen. Met het versturen van het formulier ga je akkoord dat de organisatie niet verantwoordelijk gehouden kan worden voor ingehuurde diensten. Je dient zelf voor een reis- en/of annuleringsverzekering te zorgen.

Inbegrepen zijn een aantal dagdelen groeps-ski-les. We verwachten minimaal van je dat je met een redelijk tempo een blauwe of iets rustiger, een rode piste kunt skiën. Mocht dit een probleem blijken te zijn en we hebben te weinig deelnemers voor jouw skiniveau dan kunnen we je helaas niet indelen in een ski groep en dien je (als je dat wilt) privé les te nemen. Privé les is niet bij de prijs inbegrepen.

Indien je aangegeven hebt gebruik te willen maken van een leeftijdskorting voor senioren dien je indien gevraagd je ID te tonen bij de lift-maatschappij.

Indien je aangegeven hebt gebruik te willen maken van een leeftijdskorting voor super senioren kunnen we je deze enkel in mindering brengen als we een kopie van jouw geldig ID of paspoort hebben ontvangen.

  Voornaam:*

  Achternaam:*

  Geboortedatum:*

  Mobiel telefoonnummer:

  Vast telefoonnummer:

  Straat:*

  Huisnummer:*

  Postcode:*

  Woonplaats:*

  E-mail:*

  Wil kamer delen met (indien van toepassing):

  Omschrijf uw skiniveau en hoeveel dagen u les heeft gehad:

  Zijn er zaken waarmee wij rekening moeten houden?

  Kledingmaat boven:

  Kamerkeuze:

  Vervoer:

  Leeftijdskorting (geboren tussen 1948 - 1957):

  Leeftijdskorting (geboren voor 1948):
  Je ontvangt een seizoenspas! Uitbreiding is dus inclusief.

  Een kopie ID graag apart opsturen (ivm veiligheid) of overhandigen op de kennismakings avond.