Clubreis 2016

Geen grap. Op 1 april vertrek naar Oostenrijk. Waar iedereen zich thuis al aan het opmaken was voor de zomer vertrokken wij richting de winter! Goede weersvooruitzichten, meer dan voldoende sneeuw, wat heb je nog meer nodig! Een gezellige groep! Zeker weer gelukt met een ‘flauwekul’ bingo in de bus waarbij iedereen prijswinnaar is geworden (bij welke ander gokspel lukt dat nou!) waren we binnen de kortste keren in Arlberg. Toch nog even de buschauffeur de afslag laten missen zodat we hem konden checken of hij over voldoende stuurmanskunsten zou beschikken. Relaxt aangekomen, vers broodje meegepakt van de warme bakker om 07.00 uur ’s ochtends. Klaar om de pistes onveilig te maken!

Voorbereiding

De beamer is deze reis zeer goed van pas gekomen. Video-clinics met analyse op groot formaat of een voorbereidende uitleg over een off piste clinic. Het blijft leuk om te zien hoe fanatiek iedereen bezig blijft om zich te verbeteren!

Videoclinic 2016

Videoclinic

Uitleg lawinekunde

Voorbereiding off piste

Apres ski

Taps, seizoen afsluiting voor de ski bums. Krazy! Op je billen dan naar beneden over de piste en verder bij Bobo’s. Je laatste 5 euro kwijt aan iets waar volgens de barman alcohol in zit.

We zouden het een dag later over doen maar eindigden na Mooserwirt bij Anthony’s aan de pizza. Het is gewoon te veel, Anton blijft te gek!

Apres ski Arlberg 2016

groepsfoto_2016

Groepsfoto 2016

Grensverleggend

Velen van ons trainen het hele seizoen, soms meerdere uren per week op onze mooie borstelbaan in Huizen. De nieuwe buckelpiste is voor velen nog altijd een uitdaging!

Als je dan in een van de mooiste en uitdagendste skigebieden ter wereld komt moet je dit natuurlijk in de praktijk brengen. Hoe cool is het dan als je hierna tevreden een biertje mag drinken!

Proost op een mooie overwinning

Kortom

Wat een heerlijke week!

Leuke clinics die goed bezocht zijn. Gezellige avonden met vrienden. Goed hotel. Ook nog eens een extra bedankje aan het vriendelijke personeel bij Griabli (met nog een afscheidsborrel voor de hele groep op zaterdag). Top!

Skiclubreizen 2016 klaar voor de start!

Videoclinic