Les

Dagelijks verzorgen we diverse lessen, op maat gemaakte clinic’s of privé lessen. Lessen en clinic’s zijn altijd in kleine groepen, afhankelijk van het niveau kunnen we o.a. freeride, buckels, slalom, carving, video of gewoon les op niveau geven. Alle lessen en clinic’s worden op alle niveaus gegeven! Tevens hebben we een gehele dag ingepland als ‘safari dag’. We trekken met een groepje onder begeleiding van twee leraren door het gebied waarbij we wat extra uitdaging zoeken. Afhankelijk van het skiniveau wordt er op of buiten de piste geskied.

Groepsles

Gewoon skiles klinkt misschien wat minder spectaculair, echter zijn alle lessen op niveau. Gezien veel van onze deelnemers het gehele jaar door trainen op onze (kunst) skibaan, zijn onze hoogste ski klassen van behoorlijk niveau. Tijdens de groepslessen leren we elkaar niet alleen snel kennen maar worden ook de basisvaardigheden nog eens herhaald waardoor we ons veiliger op de ski’s voelen.

Groepsles

Prive les

Voor individuele problemen kunnen we een privé les aanbieden. Zit je al langer met een technisch probleem dan is een privéles wellicht het begin van de oplossing. Bij privéles wordt de groepsgrootte en het doel van de les bepaald door de gast(en).


Prive les

Technisch programma

  1. Angst reductie
  2. Voor – achter balans
  3. Alpine balans
  4. Hoog – laag beweging
  5. Stokinzet
  6. Variatie in tempo, terrein en ritme
  7. Synchroon

St Anton am Arlberg

Agenda

Clubreis 2019

Wanneer: 23 t/m 30 maart 2019

Waar: Sankt Anton am Arlberg
Skigebied: Arlberg (Tirol - Oostenrijk) Vertrek: 22 maart 2019 om 21.00 uur
Terug: 31 maart 2019 rond 06.00 uur

Skigebied

Klik op de afbeelding voor de interactieve ski kaart van het skigebied Arlberg (o.a. Sankt Anton, Zürs, Lech en Warth)

pisteplan_stanton

Foto’s uploaden of downloaden

Foto's van je Clubreis uploaden of downloaden? Wil je weten hoe dit moet, klik dan even hier.

Foto's van de reis van 2018 kun je hier downloaden