Clinics

Dagelijks verzorgen we diverse lessen, op maat gemaakte clinic’s of privé lessen. Lessen en clinic’s zijn altijd in kleine groepen, afhankelijk van het niveau kunnen we o.a. freeride, buckels, slalom, carving, video of gewoon les op niveau geven. Alle lessen en clinic’s worden op alle niveaus gegeven! Tevens hebben we een gehele dag ingepland als ‘safari dag’. We trekken met een groepje onder begeleiding van twee leraren door het gebied waarbij we wat extra uitdaging zoeken. Afhankelijk van het skiniveau wordt er op of buiten de piste geskied.